Гриша Ганчев пак плашил с напускане на ЦСКА-София

С Младенов си разменили грозни реплики
Обновена: 16 апр 2022 22:21 | 16 апр 2022 14:48, Александър Попов
21
Гриша Ганчев пак плашил с напускане на ЦСКА-София
Снимка: Lap.bg

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и Стойчо Младенов са си спретнали грозен скандал, пише Gol.bg. Бизнесменът е искал на срещата да присъстват и фенове на армейците, като един от тях е тарторът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца, представител на Offenders и още двама привърженици.

Сбирката се е състояла на стадион „Българска Армия“. На нея е бил и Данаил Ганчев. По време на срещата, която е продължила над час е станал страшен скандал, на който има и запис. Гриша Ганчев и Стойчо Младенов са си говорили на висок тон и са си казали много грозни неща.

Бизнесменът на тръгване е заявил на треньора, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а цялата власт, като отново е заплашил, че си тръгва от ЦСКА.

Чуйте аудио, в което Кюстендилеца разказва за срещата тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Гриша ГанчевЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
числото-тирето преди 2 години
Тази микренска мома пак ли я ощипаха? Поне веднъж да бъде мъж и да каже със сигурност, заминава или остава! На какво прилича това? Май му се виждат в повече парите, които трябва да даде за стадион... Нали е един от собствениците, какво значи днес се отказвам, утре продавам, вдругиден пак оставам. Върти на шиш милиони фенове на футбола, които щем не щем са фактор и с които се съобразяваме.ПП не съм от ЦСКА, нито от Левски, пиша го като възмутен от поредната простотия в България!
16
0
 
4
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Закривайте тоя литекс най-накрая и да се свършва тая мъка. Тоя изкуствен отбор няма как да съществува повече. Просто да си ги бяха изчакали да се качат в елита и готово, а не да създават тая измишльотина.
15
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 2 години
Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре! Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички! Това е!
14
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Освен всички е бил поканен и присъствал *** от Гол, който прилежно си е записвал водения разговор и е задавал уточняващи въпроси....
13
3
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 2 години
Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ И Десет поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО И НАРЕДЕНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси лоби, а не да се конфронтира със ВСИЧКИ!
12
2
 
2
 
! Отговори
имаш+ преди 2 години
До Цска-фалшива новина.....От поне 1/4 век подуенското оборче трябва да го няма, но все още съществува за да срами Името!
11
4
 
10
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да напуска. Неговия зор е да има МОЛ-стадион в центъра на София. За отбора му е през оная работа
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този защо не е в затвора?
8
3
 
12
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Чорбета,изпуснете ли шекеря,няма спасение!И министеро Василев,няма да ви спаси !Няма вече 1948 год.!
7
0
 
18
 
! Отговори
Илия преди 2 години
БГ футболните отбори се финансират, чрез мръсните пари на мафиоти-милионери от Прехода. Това е тъжната публична истина.
6
12
 
2
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
Доста смешно изигран опит за интрига :))
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тоз интригант с червеното яке е виновен за всичко.
4
2
 
17
 
! Отговори
Пеци преди 2 години
До 4 - оказа се племенник на Нора Ананиева
3
1
 
27
 
! Отговори
О чуден преди 2 години
Интересно туй арогантното жуже как за 30 години все минава между капките и не е забегналия по Дубай или Южна Африка като колегата си Череп?Явно по големи пачки раздава и си трайка!
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщане у Ловеч му е майкЯта :)
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоз вече става доста смешен ,това са бизнесмените ,които ръководят българския футбол ,е как да има развитие ,всичките са свикнали с далавери и измами да си изкарват парите и по същия начин управляват и футбола